Aanmelden als vrijwilliger

Wil je ervaring opdoen naast je studie? En meewerken aan dé introductieweken van Zwolle? Word dan vrijwilliger voor Bruisweken 2014 en help mee aan de voorbereidingen. De organisatie van is in handen van diverse commissies. Een ding staat vast, of je nu affiniteit hebt met pers of dat je liever eerstejaars begeleidt, er is altijd wel een taak die bij je past.

Mentor
Voor de HBO dagen in week 34 zullen we weer vrijwilligers nodig hebben die per tweetal 15 deelnemers begeleiden. Je bent het aanspreekpunt voor de deelnemers en laat hen kennismaken met elkaar en Zwolle! Als mentor kun je samen met je groepje deelnemers volop genieten van de Bruisweken. Is een vriend of vriendin van jou ook mentor tijdens de introdagen en wil je graag samen met hem of haar je groep begeleiden, geef dan zijn/haar naam op in onderstaand inschrijfformulier (deze persoon dient zichzelf dan nog wel alsnog op te geven)

Crewlid
Ter ondersteuning van de coördinator logistiek en veiligheid zullen we EHBO mensen en logistieke mensen nodig hebben. Deze vrijwilligers zullen in teams verdeeld worden en deels zelfstandig werkzaamheden uitvoeren of verantwoordelijk zijn voor een bepaalde locatie.

Promotor
Ter ondersteuning van de coördinator deelnemers en inschrijvingen zullen we vrijwilligers nodig hebben die door het hele jaar heen af en toe beschikbaar zijn voor promotie op opendagen of beurzen. Heb je een hart voor de intro en kan je mensen enthousiastmeren? Meld je dan aan!

Tapteam
Op ons eigen Bruisweken festival terrein hebben we een tapteam nodig welke Het Vliegende Paard ondersteunt bij de horeca. Je helpt mee aan de opbouw van het terrein op dinsdag 19 augustus, en draait op 20,21 en 22 augustus volgens een rooster de bardiensten.

Persteam
Het persteam van de Bruisweken wordt gevormd voor de redactie van Radio-ZSP. Mail wanneer je hier interesse in hebt of wanneer het je leuk lijkt om foto’s te maken tijdens de Bruisweken naar  vrijwilligers@buroruis.nl.

Student Culinair: keuze vis, vlees, vegetarisch
Tijdens de Bruisweek ga je uit eten bij een restaurant in Zwolle. Wij willen van je weten welke voorkeur je hebt, zodat we dit goed met het restaurant kunnen regelen. Geef hier dus aan of je graag vlees, vis of vegetarisch wilt eten. Heb je een bepaalde dieetwens? Geef dit dan ook aan. 

Bellen, opbouwen of afbreken
Het team van de Bruisweken heeft jullie hulp nodig. Daarom vragen we je om aan te geven of je ons wilt helpen met het werven van deelnemers, met opbouwen en/of afbreken. Het bellen zal de laatste drie weken voor de Bruisweek plaatsvinden, we vragen je in juli om een keuze te maken uit twee data waarbij je ons helpt. Het opbouwen zal de week voor de Bruisweek plaatsvinden. Je kunt hier onder je keuze aanvinken.