Sponsoring

De Bruisweken bieden u een voordelige mogelijkheid om tot 40.000 Mbo & Hbo studenten in Zwolle te bereiken. Tijdens de Bruisweken zal Zwolle drie weken lang in het teken staan van studenten. Ruim tweeduizend studenten nemen deel aan de Bruisweken met als doel het ontdekken van de stad en het ontmoeten van nieuwe mensen. Wanneer de (Zwolse) student en/of de afgestudeerde Mbo’er of Hbo'er tot uw doelgroep behoort, zal het voor uw instelling of bedrijf erg interessant zijn om de Bruisweken te sponsoren.

Via de Bruisweken is het op verschillende manieren mogelijk om studenten te bereiken, zoals bijvoorbeeld alleen de eerstejaars of juist álle studenten - tot wel 40.000 in Zwolle. Ook is het mogelijk om zelfs de hele stad Zwolle te bereiken. Hoe dit gerealiseerd kan worden is te lezen in de sponsorgids. Deze gids is op aanvraag te verkrijgen.

Tijdens de Bruisweken krijgt u uitgebreid de kans om uw producten en diensten op de verschillende bovenstaande manieren bij deze groep potentiële klanten onder de aandacht te brengen. Ook zijn er veel andere jongeren tijdens de Bruisweken op de been om een deel mee te krijgen van deze introductieweken!

Wij streven naar een prettige samenwerking en hechten zeer hoge waardering aan uw interesse in de Bruisweken. Om via de Bruisweken tot een goede win-win situatie te komen bieden we u als bedrijf of instelling de mogelijkheid tot eigen inbreng van ideeën.

Als u vragen heeft, of een sponsorgids wilt opvragen, kunt u contact opnemen met de organisatie via ruben@buroruis.nl


Klik hier om de Sponsorgids te downloaden.