Hbo Introductie

Na de succesvolle editie van vorig jaar keren de Bruisweken uiteraard weer terug in 2014. De Bruisweken zijn dé introductieweken voor studerend Zwolle. Begin jij dit jaar aan een van de hbo-instellingen in Zwolle dan is de hbo-introductieweek de perfecte manier om de stad en je toekomstige studie- en stadsgenoten op een leuke manier te leren kennen.

Het driedaagse programma staat vol met activiteiten, workshops, toffe feestjes en optredens. Tijdens de befaamde kroegentocht leer je de tofste kroegen van Zwolle kennen en zo weet je al voordat je begint met studeren in welke kroegen je de rest van je studententijd moet zijn. Een dikke line-up laat het muzikale geweld losbarsten tijdens het Bruisconcert op de donderdagavond. Na afloop verschuift de gezelligheid naar de afterparty van de verschillende studentenverenigingen.Volg ons op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van alle ins en outs van jouw introductie.

Nog vragen? Bekijk hieronder of wij hem voor je kunnen beantwoorden onder het kopje Vraag en antwoord. Houd de website in de gaten voor het meest actuele programma.Waarschuwing: deelname leidt tot een explosieve groei van je vriendenkring!
Als je alleen naar de Bruisweken komt zal je niet snel meer alleen staan. De introtijd staat in het teken van nieuwe vrienden maken. Ga je liever met bekenden de introductie in? Ook dat is mogelijk. Zorg dat je bij de start van de introductieweek 's ochtends samen in de rij voor de aanmeldbalie gaat staan.

 

Bruisweken Gallery

Verenigingen

Deel uitmaken van een grote gelijkgestemde vriendengroep? Sluit je aan bij een van de vele studie- / studentenverenigingen die Zwolle kent. Tijdens de Hbo-introductie maak je kennis met ze tijdens o.a. de barbecue en de kroegentocht. Om alvast te wennen aan de diverse verenigingen hebben wij ze voor je op een rijtje gezet.

Ga naar Vereniging

Vraag & antwoord

Partners